Torsk og rekecurry - 3 porsjoner
Ingredienser:
400 g torskefilèt
200 g reker
1 ts salt
1-2 hvitløksfedd
1 ts karri
1 ss tomatpurè
1 dl fløte
50 g revet ost
Fremgangsmåte:
Skrell rekene og rens fisken for skinn og ben. Del fiskefilèten i mindre biter.
Legg fisk og reker i en ildfast form, og dryss på salt.
Bland sammen presset hvitløk, karri, tomatpurè og fløte og hell det over fisken.
Dryss på revet ost.
Stek midt i ovnen ved 225 grader i ca 20 min.
Nærinsinnhold i hele formen:
Kcal: 995
Protein: 115 g - 47%
Karbohydrat: 6 g - 2%
Fett: 56 g - 51%
Server med blomkål og brokkoli eller en grønn salat.
En av mine favoritter:) Den er bare nydelig, Lisbeth :)))
SvarSlettJeg bor jo sammen med en som ikke er så glad i fisk, men dette er en av de få fiskerettene han spiser ;o)
SvarSlettHei :) i dag skulle jeg lage denne retten og taco pai, lagde så vi skulle ha i 2 dager,men det holdt ikke :o), trur aldri min mann eller mine unger har spist sååå mye til middag noen gang, tusen takk for oppskrifter
SvarSlettDETTE ER DET BESTE JEG HAR SMAKT!!
SvarSlettSuperenkel middag for en travel mamma, dette her. Og det falt i smak hos englebarna også! Yay!
SvarSlettDet er veldig enkelt med retter hvor man bare slenger alt i en ildfast form i en travel hverdag :o)
SvarSlett