Alla gobbi *sterk*
Ingredienser:
1 blomkål
1/2 dl rapsolje
1 ts cumin
2 hvitløksfedd
4 ts revet frisk ingefær
1 løk
1/2 boks hakkede hermetiske tomater
1 1/2 ts gurkemeie
1 ts garam masala
1 1/2 ts salt
1 ts chilipulver
1 1/2 ts malt koriander
Fremgangsmåte:
Varm oljen i en panne på litt over middels varme. Ha i cumin og la det frese litt under omrøring.
Tilsett finhakket hvitløk, grovhakket løk og revet ingefær, og stek til løken blir gylden, men ikke svidd.
Ha i gurkemeie og rør skikkelig rundt.
Tilsett resten av krydderet og de hermetiske tomatene, kok opp og la det putre i ca 5 min.
Ha i blomkålbuketter og kok til alt er mørt.
Strø over litt garam masala før servering.
åh, dette fikk jeg lyst til å prøve til dagens middag!!:) Naaammm
SvarSlett