søndag 19. september 2010

Alla gobbi

Alla gobbi er en indisk vegetarrett med blomkål og poteter. Jeg har kuttet ut potetene og pleier å spise den sammen med pølser med lavt karboinnhold. Rema1000 selger pølser ved navn HotLink med lite karbohydrater, og på Meny finnes pølser fra Jacobs som også er nesten uten karbohydrater.



Alla gobbi *sterk*


Ingredienser:
1 blomkål
1/2 dl rapsolje
1 ts cumin
2 hvitløksfedd
4 ts revet frisk ingefær
1 løk
1/2 boks hakkede hermetiske tomater
1 1/2 ts gurkemeie
1 ts garam masala
1 1/2 ts salt
1 ts chilipulver
1 1/2 ts malt koriander

Fremgangsmåte:
Varm oljen i en panne på litt over middels varme. Ha i cumin og la det frese litt under omrøring.
Tilsett finhakket hvitløk, grovhakket løk og revet ingefær, og stek til løken blir gylden, men ikke svidd.
Ha i gurkemeie og rør skikkelig rundt.
Tilsett resten av krydderet og de hermetiske tomatene, kok opp og la det putre i ca 5 min.
Ha i blomkålbuketter og kok til alt er mørt.
Strø over litt garam masala før servering.




1 kommentar:

  1. åh, dette fikk jeg lyst til å prøve til dagens middag!!:) Naaammm

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...