Jordbærtopper - ca 16 stk
120 g mandelmel
40 g sojamehl
60 g sukrin
3 g hermesetas (eller splenda/natreen)
1 ts vaniljepulver
90 g smør
3 ss qskyr naturell
Jordbærsyltetøy*
Fremgangsmåte:
Ha mandelmel, sojamehl, sukrin, hermesetas og vaniljepulver i en foodprocessor.
Tilsett qskyr og mykt smør i kladder, og kjør på full hastighet til du får en jevn deig.
Klem deigen sammen og sett den kaldt i ca 30 min.
Form runde kuler av deigen og legg dem på en bakepapirkledd stekeplate.
Trykk de litt flate, og lag en fordypning i hver kake.
Bruk to teskjeer og fyll hver fordypning med litt jordbærsyltetøy.
Stek kakene midt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca 10 min.
Avkjøl de litt på platen før du flytter de over på en rist og avkjøler de helt.
Næringsinnhold hele deigen, uten jordbærsyltetøy:
Kcal: 1199
Protein: 69 g - 23%
Karbohydrat: 15 g - 5%
Fett: 95 g - 72%
*Jeg bruker Lerums jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker med ca 5 g effektive kh pr 100 g vare.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar