torsdag 30. september 2010

Biff quesadillas


"Tortillas" - 2 stk

Ingredienser:
0,75 dl vann
1 ts fiberhusk
15 g olje
20 g glutenmel
20 g soyamehl
15 g linfrø
10 g sesamfrø
salt
krydder (jeg brukte hvitløk og basilikum)

Fremgangsmåte:
Bland vann, fiberhusk og olje i en bolle, rør rundt, og la svelle i ca 10 minutter.
Tilsett resten av ingrediensene og bland deigen raskt sammen.
Del deigen i to emner og plasser dem på bakepapir.
Legg plastfolie over "bollene", og trykk de litt flate. Bruk så kjevle for å få de enda tynnere (ca 18 cm i diameter)
Ta bort plastfolien og stek dem i ovnen ved 190 grader i 8-10 minutter.
Plasser tortillaene, med bakepapiret under, på en rist. Når de er litt avkjølte hvelver du tortillaene over på risten og fjerner bakepapiret.

Biff quesadillas - 2 porsjoner

Ingredienser:
150-200 g strimlet biff
1/2 porsjon tacokryddermix
2 tortillas
50 g revet ost
1 ss hakket jalapeño
50 g tacosaus (Firstprice)

Fremgangsmåte:
Brun kjøttet i en panne, tilsett tacokryddermiks og litt vann og la småkoke i noen minutter
Fordel ca halvparten av osten på den ene tortillaen. Legg så på biff og jalapeño. Topp med tacosaus og resten av osten.
Legg den andre tortillaen på toppen og trykk den litt ned.
Stek i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter.








7 kommentarer:

  1. Her var det jamen mye godt :)) Kommer til å prøve meg på en del her :) Takk for at du deler

    SvarSlett
  2. Jeg har nå laget denne som en stor wrap til enchiladas..tyvsmakte litt før den sku i ovnen, og det smakte godt. =) Eneste er at den var litt porøs, antakeligvis fordi jeg ikke har glutenmel, men hi-maize istedet.

    SvarSlett
  3. Jeg har aldri brukt hi-maize så jeg vet ikke hvordan det er i forhold til glutenmel. Men konsistensen vil uansett ikke bli som når man bruker hvetemel, dessverre.

    SvarSlett
  4. Resultatet var godt på smak, men skal prøve igjen med glutenmel når jeg en gang får kjøpt det og, kanskje det gjør den mer smidig.
    Ja, savner smidigheten som hvetebaksten har..

    SvarSlett
  5. Hei hei :) har du regnet påhvir mye karbo det er i denne oppskriften? :))

    SvarSlett
  6. Anonym: Nei, det har jeg dessverre ikke gjort.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...