I følge min kresne 17-åring både luktet og smakte disse som "vanlige" muffins.
Ingredienser:
75 g mykt smør
1 dl sukrin
3 egg
1 dl kokosmel
1 pk vaniljesauspulver (sukkerfri fra Eldorado)
1 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
1,5 dl kremfløte
Fremgangsmåte:
Pisk smør og sukrin porøst.
Tilsett ett og ett egg, og pisk godt mellom hver.
Bland så inn kokosmel, vaniljesauspulver, bakepulver og vaniljepulver og miks videre.
Til slutt blander du inn kremfløte og pisker til en jevn røre.
Fordel røra i 12 små muffinsformer og stek i ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter.
* * *
* * *
Dette så veldig godt ut :) noe jeg kunne tenkt meg å prøve :)
SvarSlettHvor mange karbohydrater blir det i hver muffins? :)
Uten vaniljesauspulveret er det ca 11 g karbo i hele røra, dvs i underkant av 1 kh pr stykk. Jeg har ikke vaniljesauspakka lenger, så jeg får ikke sjekka hvor mye kh det utgjør, men det er totalt 29 g pulver i røra, så det blir ikke mange gramma i hver muffins :o)
SvarSlettTakk for flott oppskrift. Eg hadde i sitronskall og -saft, og hadde ostekrem av kremost, sitron, litt smør og sukrinmelis på toppen. Suksess!
SvarSlettHei! Er nokså ny i lavkarboverdenen, men disse muffinsene så veldig gode ut! Har et spørsmål Hvor får man tak i kokosmel? Mvh K.Bredrup
SvarSlettDu får kjøpt kokosmel i enkelte helsekostbutikker. Bare pass på at det er ekte kokosmel, og ikke finmalt kokos. Det kan også bestilles herfra: super-nature.no. Hvis du ser på den fanen som heter "ingredienser" øverst på siden finner du informasjon om mer uvanlige ingredienser :o)
SvarSlettDisse MÅ eg prøva! Holder på å teste ut ein del oppskrifter på bloggen din. Du har garrantert den beste lavkarbo maten eg har sett!
SvarSlettTusen takk for hyggelig kommentar Maria :o)
SvarSlettJa, de her anbefaler jeg deg virkelig å prøve, de smaker som "ekte" muffins, og har samme konsistens :o)
For en utrolig inspirende blogg!
SvarSlettSkal smøret smeltes?
Anonym: Nei smøret skal ikke smeltes, det skal være mykt og romtemperert sånn at du får pisket det sammen med sukrinen :o)
SvarSlettNam nam... Lagde disse i dag og de smaker super godt!!! Tusen takk for alle oppskriftene du legger ut :D
SvarSlettSå hyggelig å høre, anonym :o)
SvarSlettGjorde et forsøk på disse i dag - ble veldig klumpete og rare, men smakte kjempegodt!
SvarSlettHvordan får du de til å se så... muffinsaktige ut? :P
Disse er virkelig gode! Vi har laget dem før, men denne gangen la vi i litt rabarbra. Vi har lagt ut oppskriften på bloggen vår (www.lavkarbohverdag.com) - med lenke til deg. Takk for flotte oppskrifter!
SvarSlettZiltoidia: Hvis de ble veldig klumpete kan det tyde på at det var litt lite væske.
SvarSlettHanne og Kari: Rabarbra hørtes spennende ut :o)
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettHei! Jeg lurte på om det kunne være noe i veien med å bruke matfløte eller melk istedenfor kremfløte.
SvarSlett