torsdag 10. februar 2011

Pytt i panne



Bruk restene i kjøleskapet til å lage en god og mettende lunsj. Ta de restene du har, stek det i stekepanna og topp med et egg eller to.


Jeg brukte:
bacon
sellerirot
squash
løk
paprika
sjampinjong
revet ost
pølse
egg
salt
pepper


Fremgangsmåte:
Stek baconet sprøtt og ta det deretter ut av pannen.

Vask og rens grønnsakene, og skjær dem i terninger.
Brun dem i baconfettet pannen, i små porsjoner.
Ha deretter alle grønnsakene i panna og etterstek på svak varme til grønnsakene er møre.
Smak til med salt og pepper.

Skjær pølsa i biter og stek den sammen med egget.

Legg grønnsakene på en tallerken, strø over revet ost og bacon.
Ha så over pølsebitene og til slutt egget.


* * *






* * *

2 kommentarer:

  1. Nam,nam..... skikkelg digg med sånn man tager hva man haver mat. Digger det. Er stort sett mye sånn en mat jeg lager i det daglige:-) Kjekt å se andre gjøre det samme:-) Super blogg du har og masse digg oppskrifter.

    SvarSlett
  2. Det enkle er ofte det beste ;o)
    Takk for hyggelig kommentar :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...