fredag 4. februar 2011

Ovnsbakt sellerirot med chili




Ingredienser:
1 bit sellerirot
2 fedd revet hvitløk
1 ts chilipulver
salt
pepper
4-5 ss olje
2 ss smør


Fremgangsmåte:
Skrell selleriroten og del den opp i staver.
Legg stavene i en liten langpanne og rasp over hvitløk.
Ha over chilipulver, salt, pepper og olje.
Fordel smøret i små klatter i formen.

Stek ved 200 grader i 15-20 minutter.


* * *



* * *

6 kommentarer:

  1. Dette så godt ut ja!
    Smaker det som pommes fritt ?
    eller noe i den duren ..

    SvarSlett
  2. Nei, selleriroten har en mye søtere smak :o)

    SvarSlett
  3. Så spennendes, må prøves ut, men hvor får man tak i sellerirot?

    SvarSlett
  4. Sellerirot finnes i grønnsakshylla i de aller fleste matbutikker :o)

    SvarSlett
  5. Prøvde dette idag, men det var fullt i steikovnen, så jeg stekte dem på panna. De ble veldig gode, men ikke såveldig sprø, så neste gang lager jeg dem i ovnen.

    SvarSlett
  6. Hannem: Mine ble heller ikke så sprø.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...