4 burgere:
Ingredienser:
500 g kjøttdeig
1/2 finhakket løk
1 revet hvitløksfedd
3/4 ts chilipulver
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
50 g philadephia
finhakket jalapeno
Fremgangsmåte:
Bland sammen kjøttdeig, løk, hvitløk, chilipulver, salt og pepper i en bolle.
Del deigen i 8 like store emner. Skyll hendene i kaldt vann og form emnene til runde, flate kaker.
Bland sammen kremost og litt jalapeno i en liten bolle. Fordel blandingen i midten av 4 av burgerne.
Legg de fire andre burgerne på toppen og forsegl kantene.
Stek burgerne noen minutter på hver side ved sterk varme, sånn at de får en brun stekeflate.
Legg burgerne over på en stekeplate, og la de ettersteke i ovnen i 15-20 minutter, ved 200 grader.
Ca næringsinnhold pr burger:
Protein: 22,2 g - 32%
Karbohydrat: 1,3 g - 2%
Fett: 20,5 g - 66%
Kcal: 281
Her har jeg servert burgerne med salat og ovnsbakt sellerirot med chili
* * *
* * *
Åhh, dette hørtes nydelig ut:) Dette må prøves ut :)
SvarSlettJeg er jammen glad jeg leste bloggen din rett før jeg dra til butikken (for å kjøpe ingredienser til wok). Disse ble helt fantastiske (med kyllingkjøttdeig)!
SvarSlettDisse lager jeg garantert flere ganger!
Håper de faller i smak, Swimzy :o)
SvarSlettSå hyggelig å høre, Silje :o)
Åh hjelpes, det så digg ut!
SvarSlettGleder meg til å teste i løpet av uka.
Takk, Lisbeth!
Mose.