Bruk restene i kjøleskapet til å lage en god og mettende lunsj. Ta de restene du har, stek det i stekepanna og topp med et egg eller to.
Jeg brukte:
bacon
sellerirot
squash
løk
paprika
sjampinjong
revet ost
pølse
egg
salt
pepper
Fremgangsmåte:
Stek baconet sprøtt og ta det deretter ut av pannen.
Vask og rens grønnsakene, og skjær dem i terninger.
Brun dem i baconfettet pannen, i små porsjoner.
Ha deretter alle grønnsakene i panna og etterstek på svak varme til grønnsakene er møre.
Smak til med salt og pepper.
Skjær pølsa i biter og stek den sammen med egget.
Legg grønnsakene på en tallerken, strø over revet ost og bacon.
Ha så over pølsebitene og til slutt egget.
* * *
* * *
Nam,nam..... skikkelg digg med sånn man tager hva man haver mat. Digger det. Er stort sett mye sånn en mat jeg lager i det daglige:-) Kjekt å se andre gjøre det samme:-) Super blogg du har og masse digg oppskrifter.
SvarSlettDet enkle er ofte det beste ;o)
SvarSlettTakk for hyggelig kommentar :o)