torsdag 3. februar 2011

Grønne bønner med sopp og løk


Enkelt og kjapt tilbehør. Smaker veldig godt til stekt kjøtt.


3-4 porsjoner:


Ingredienser:
1 boks grønne bønner
100 g sjampinjong i skiver
50 g løk i halve ringer
2 finhakkede hvitløksfedd
havsalt
peppermiks


Fremgangsmåte:
Stek sjampinjongen i 3-4 minutter ved middels varme, i en panne med godt med smør.
Tilsett løk og stek videre i et par minutter.
Ha deretter oppi bønner og hvitløk og stek videre under omrøring til bønnene er gjennomvarme.
Smak til med salt og pepper.


Totalt næringsinnhold:
Protein: 7,3 g - 37%
Karbohydrat: 10,8 g - 56%
Fett: 0,6 g - 7%


* * *




* * *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...