søndag 13. februar 2011

Bringebær-brownies



20 biter:

Ingredienser:
175 g hvit, sukkerfri sjokolade
75 g mykt smør
1 1/2 dl søtning
2 egg
150 g finmalte mandler
1 ts vaniljepulver
1/2 ts salt
150 g bringebær
75 g mørk, sukkerfri sjokolade


Fremgangsmåte:
Brekk den hvite sjokoladen i biter og smelt den over vannbad.
La den bli litt avkjølt.

Pisk sammen smør og søtning til en lys krem.
Pisk inn eggene og rør deretter inn den smeltede sjokoladen.

Vend inn mandler, vaniljepulver og salt.
Vend deretter inn bringebær og den mørke sjokoladen.

Kle en kakeform (ca 22x22 cm) med bakepapir.
Ha røra oppi kakeformen og spre den jevnt utover med en slikkepott.

Stek ved 180 grader i 30-35 minutter.

Avkjøl, og del opp i biter.


Ca næringsinnhold, hele kaka:
Protein: 63,8 g - 12%
Karbohydrat: 40,6 g - 8%
Fett: 181,7 g - 80%
Kcal: 2331

Ca næringsinnhold, pr bit:
Protein: 3,2 g - 12%
Karbohydrat: 2,0 g - 8%
Fett: 9,1 g - 80%
Kcal: 117


* * *






* * *

8 kommentarer:

  1. For en flott blogg du har! Virkelig imponerende å se all den nydelige maten du legger ut, og så variert!

    SvarSlett
  2. For en genial blogg du har! :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for koselige kommentarer :o)

    SvarSlett
  4. Mmmm, denne må prøves :D

    SvarSlett
  5. Håper det faller i smak, Jatte :o)

    SvarSlett
  6. Denne har jeg prøvd, og den er super god! Denne skal jeg lage flere ganger :D

    SvarSlett
  7. Så hyggelig å høre at du likte den Tonje :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...