20 biter:
Ingredienser:
175 g hvit, sukkerfri sjokolade
75 g mykt smør
1 1/2 dl søtning
2 egg
150 g finmalte mandler
1 ts vaniljepulver
1/2 ts salt
150 g bringebær
75 g mørk, sukkerfri sjokolade
Fremgangsmåte:
Brekk den hvite sjokoladen i biter og smelt den over vannbad.
La den bli litt avkjølt.
Pisk sammen smør og søtning til en lys krem.
Pisk inn eggene og rør deretter inn den smeltede sjokoladen.
Vend inn mandler, vaniljepulver og salt.
Vend deretter inn bringebær og den mørke sjokoladen.
Kle en kakeform (ca 22x22 cm) med bakepapir.
Ha røra oppi kakeformen og spre den jevnt utover med en slikkepott.
Stek ved 180 grader i 30-35 minutter.
Avkjøl, og del opp i biter.
Ca næringsinnhold, hele kaka:
Protein: 63,8 g - 12%
Karbohydrat: 40,6 g - 8%
Fett: 181,7 g - 80%
Kcal: 2331
Ca næringsinnhold, pr bit:
Protein: 3,2 g - 12%
Karbohydrat: 2,0 g - 8%
Fett: 9,1 g - 80%
Kcal: 117
* * *
* * *
Mm, det så jo kjempegodt ut! :)
SvarSlettFor en flott blogg du har! Virkelig imponerende å se all den nydelige maten du legger ut, og så variert!
SvarSlettFor en genial blogg du har! :)
SvarSlettTusen takk for koselige kommentarer :o)
SvarSlettMmmm, denne må prøves :D
SvarSlettHåper det faller i smak, Jatte :o)
SvarSlettDenne har jeg prøvd, og den er super god! Denne skal jeg lage flere ganger :D
SvarSlettSå hyggelig å høre at du likte den Tonje :o)
SvarSlett