søndag 13. februar 2011

Svinekjøtt i rød currysaus



4 porsjoner:

Ingredienser:
3 dl grønnsaksbuljong
2 dl kokoskrem
450 g svinekjøtt i strimler
1 hakket løk
2 finhakkede hvitløksfedd
1 hakket paprika
200 g sjampinjong i skiver
2 ss rød currypasta
2 ss soyasaus
2 grovhakkede tomater, uten fruktkjøtt
hakket, frisk koriander


Fremgangsmåte:
Kok opp 3 dl vann og rør ut buljongen.
Fjern kjelen fra varmen, og rør inn kokoskremen. Sett til side.

Brun kjøttet raskt over sterk varme i en stor stekepanne.
Ha i løk og hvitløk og stek et par minutter til under omrøring.
Tilsett paprika, sopp og currypasta og bland godt.
Hell i buljong- og kokosblandingen i panna sammen med soyasausen.
Kok opp under omrøring og la det koke i ca 5 minutter, til det tykner litt.

Tilsett tomater og koriander rett før servering.

Server med en salat.


* * *







* * *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...