lørdag 5. februar 2011

Kremostburgere




4 burgere:

Ingredienser:
500 g kjøttdeig
1/2 finhakket løk
1 revet hvitløksfedd
3/4 ts chilipulver
1/2 ts salt
1/4 ts pepper

50 g philadephia
finhakket jalapeno


Fremgangsmåte:
Bland sammen kjøttdeig, løk, hvitløk, chilipulver, salt og pepper i en bolle.
Del deigen i 8 like store emner. Skyll hendene i kaldt vann og form emnene til runde, flate kaker.

Bland sammen kremost og litt jalapeno i en liten bolle. Fordel blandingen i midten av 4 av burgerne.
Legg de fire andre burgerne på toppen og forsegl kantene.

Stek burgerne noen minutter på hver side ved sterk varme, sånn at de får en brun stekeflate.
Legg burgerne over på en stekeplate, og la de ettersteke i ovnen i 15-20 minutter, ved 200 grader.


Ca næringsinnhold pr burger:
Protein: 22,2 g - 32%
Karbohydrat: 1,3 g - 2%
Fett: 20,5 g - 66%
Kcal: 281

Her har jeg servert burgerne med salat og ovnsbakt sellerirot med chili


* * *




* * *

4 kommentarer:

  1. Åhh, dette hørtes nydelig ut:) Dette må prøves ut :)

    SvarSlett
  2. Jeg er jammen glad jeg leste bloggen din rett før jeg dra til butikken (for å kjøpe ingredienser til wok). Disse ble helt fantastiske (med kyllingkjøttdeig)!

    Disse lager jeg garantert flere ganger!

    SvarSlett
  3. Håper de faller i smak, Swimzy :o)

    Så hyggelig å høre, Silje :o)

    SvarSlett
  4. Åh hjelpes, det så digg ut!
    Gleder meg til å teste i løpet av uka.
    Takk, Lisbeth!
    Mose.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...