torsdag 7. oktober 2010
Seikarbonader med bacon og ost
Ingredienser:
500 g seifilet
1,5 dl fløte
1 egg
1/4-1/2 purre
1 ts salt
1/2 ts pepper
50 g bacon
50 g ost
Fremgangsmåte:
Kutt fisken i terninger og ha den i en foodprocessor sammen med fløte, egg, grovhakket purre, salt og pepper.
Kjør på full hastighet i ca 20 sekunder, til blandingen er jevn, men samtidig litt grov.
Rør inn bacon i terninger og revet ost.
Form farsen til kaker og stek dem på begge sider i smør. Stek de deretter ferdig i ovnen ved ca 100 grader.
Etiketter:
Fisk og skalldyr,
Middag
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Dette så/hørtes veldig godt ut! :) Synd eg ikke har kjøkkenmaskin til å lage selv :(
SvarSlettDette laget jeg og kom kjære i går kveld :) Vi hadde ikke sei i fryseren men lyr, og det funket bra til karbonadene :)
SvarSlettNma nam, maten var fantastisk bra!!! Nå har vi laget et par middager fra din blogg og jeg er fast leser og prøvespiser hihi :)
Stå på videre med bloggingen her, dette hjelper meg stort i det å finne god mat å spise! Jeg er helt fersk på lavkarbo dietten ( har gått på dietten i 3 uker nå, pga revmatisme og vond mage når jeg spiser noe med hvetemel i ).
Elsker maten din og skla prøve meg på fromasjkaken din senere i dag eller morgen. Jeg gleder meg masse til den hihi :)