søndag 3. oktober 2010

Innbakt indrefilet med cherrytomater og asparges




Ingredienser:
500 g indrefilet av svin
80 g parmaskinke
1 hvitløk
1 boks soltørkede tomater i marinade
frisk basilikum
3 ss balsamicoeddik
cherrytomater
asparges
salt og pepper

Fremgangsmåte:
Rens og skrell hvitløken, og ha de hele hvitløksbåtene i en panne sammen med litt olje.
Brun fileten på høy temperatur i panna slik at den får en gyllen stekeskorpe på alle sider. Salte og pepre lett.
La oljen renne av de soltørkede tomatene, og kjør de i en foodprocessor sammen med basilikum og litt pepper til en jevn blanding.
Bre parmesanskinke utover og smør tomatblandingen over.
Legg på svinefileten, rull skinka rundt og surr den fast med hyssing.
Legg fileten i en ildfast form og fordel cherrytomater og asparges rundt.
Kok ut pannen med balsamicoeddik og hell dette og hvitløken over grønnsakene.
Stek i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.

Server med blomkålris.

Blomkålris lages slik:
Riv blomkålen på råkostjernets grove side.
Smelt 2-3 ss smør i en panne og ha oppi den revne blomkålen.
Ha på salt og pepper og stek på middels varme i ca 7 minutter.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...