lørdag 2. oktober 2010

Løvbiffsurr




Ingredienser:
4 løvbiff
1/2 squash
1/2 løk
1/2 grønn paprika
1/2 rød paprika
100 g sjampinjong
1/4-1/2 spisskål*
Salt og pepper


Fremgansmåte:
Del løvbiffen i strimler mens den fremdeles er frossen.
Skjær squash og paprika i terninger og sjaminjongen i skiver. Finhakk løken og skjær kålen i strimler.
Stek kjøtt og grønnsaker i flere omganger ved middels varme.
Bland tilslutt alt sammen i pannen og smak til med salt og pepper.
Skru ned varmen og la alt putre i noen minutter.

Server med bearnaisesaus. Jeg brukte Fjordland sin ferdige saus, med 2,2 karbohydrater, men man kan selvfølgelig lage sin egen. Er du ikke noe glad i bearnaisesaus smaker det også godt med peppersaus.

*Jeg bruker spisskål fordi den har mindre karbohydrater enn annen kål, men får du ikke tak i det kan du bruke hodekål.



4 kommentarer:

  1. Nyyyydelig !!!!
    Denne skal vi ha en dag!

    SvarSlett
  2. Dette blir morgendagens middag!

    SvarSlett
  3. Åhh, dette blir helgemiddagen :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...