lørdag 2. oktober 2010
Løvbiffsurr
Ingredienser:
4 løvbiff
1/2 squash
1/2 løk
1/2 grønn paprika
1/2 rød paprika
100 g sjampinjong
1/4-1/2 spisskål*
Salt og pepper
Fremgansmåte:
Del løvbiffen i strimler mens den fremdeles er frossen.
Skjær squash og paprika i terninger og sjaminjongen i skiver. Finhakk løken og skjær kålen i strimler.
Stek kjøtt og grønnsaker i flere omganger ved middels varme.
Bland tilslutt alt sammen i pannen og smak til med salt og pepper.
Skru ned varmen og la alt putre i noen minutter.
Server med bearnaisesaus. Jeg brukte Fjordland sin ferdige saus, med 2,2 karbohydrater, men man kan selvfølgelig lage sin egen. Er du ikke noe glad i bearnaisesaus smaker det også godt med peppersaus.
*Jeg bruker spisskål fordi den har mindre karbohydrater enn annen kål, men får du ikke tak i det kan du bruke hodekål.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Nyyyydelig !!!!
SvarSlettDenne skal vi ha en dag!
Dette blir morgendagens middag!
SvarSlettÅhh, dette blir helgemiddagen :)
SvarSlettHåper den smaker ;o)
SvarSlett