fredag 15. oktober 2010

Hasselbackblomkål





Jeg blingsa litt i krydderskapet og
tok ut cumin i stedet for pepper ;o)
Ingredienser:
1 blomkål
ost i staver
salt
pepper
paprikapulver
30 g smeltet smør
revet ost



Fremgangsmåte:
Rens blomkålen for blader, skjær stilken sånn at den står støtt, og kok den deretter i 3-5 minutter.
Sil av vannet i et dørslag og skyll blomkålen i kaldt vann.
Bruk en kniv til å lage små hull i blomkålen og stikk inn ost kuttet i staver.
Sett den deretter i en ildfast form, strø over krydder og hell over smeltet smør.
Sett formen nederst i ovnen og stek i ca 30 minutter ved 200 grader.
Strø så på revet ost, flytt formen til midten av ovnen, og stek i ca 5-10 minutter til.


***




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...