tirsdag 19. oktober 2010

Tacokrydder II




Ingredienser:
3 ss chilipulver
2,5 ts løkpulver
2,5 ts hvitløkspulver
2 ts knuste chiliflak
2,5 ts oregano
2 ss paprikapulver
3 ss cumin
2 ss salt
1 ss pepper


Tacokrydderet bør oppbevares i en tett beholder.
Bruk ca 1 ts pr 100 g kjøttdeig, tilsett litt vann og la det putre i 5-10 minutter.





* * *


* * *

2 kommentarer:

  1. Hei
    Eg har kjøpt ferdig taco krydder på glass på Rema. Eg kan ikkje sjå at det innehelde karbohydrater. Veit du noko om det?

    SvarSlett
  2. Hvilket merke er det??
    Krydder er vel sjelden merket med næringsinnhold, men sjekk om det står sukker på innholdsfortegnelsen :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...