Ingredienser:
400 g pølser*
1/2 rødløk
100 g sjampinjong
1 boks brekkbønner
1 boks hermetiske tomater
1 ss basilikum
1 ts oregano
1/4 ts chiliflak
1/4 ts pepperrevet parmesan
Fremgangsmåte:
Skjær pølsene i ringer og stek dem i noen minutter. Ha dem deretter i en ildfast form.
Kutt paprika, løk og sopp i biter og stek i 2-3 minutter. Tilsett resten av ingrediensene untatt ost, og la alt putre i ca 5 minutter. Bland sausen med pølsene i den ildfaste formen.
Stek i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.
Strø over parmesan før servering.
*)Bruk gjerne smakfulle pølser med lite karbohydrater. Idsøe og Jacobs har gode pølser med minimalt med kh. Hot link fra Rema 1000 er også gode i denne retten.
* * *
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar