onsdag 20. oktober 2010

Italiensk pølse- og paprikaform




Ingredienser:
400 g pølser*
1/2 rødløk
2 paprika (gjerne forskjellige farger)
100 g sjampinjong
1 boks brekkbønner
1 boks hermetiske tomater
1 ss basilikum
1 ts oregano
1/4 ts chiliflak
1/4 ts pepper

revet parmesan


Fremgangsmåte:
Skjær pølsene i ringer og stek dem i noen minutter. Ha dem deretter i en ildfast form.
Kutt paprika, løk og sopp i biter og stek i 2-3 minutter. Tilsett resten av ingrediensene untatt ost, og la alt putre i ca 5 minutter. Bland sausen med pølsene i den ildfaste formen.
Stek i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.
Strø over parmesan før servering.

*)Bruk gjerne smakfulle pølser med lite karbohydrater. Idsøe og Jacobs har gode pølser med minimalt med kh. Hot link fra Rema 1000 er også gode i denne retten.


* * *




* * *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...