Ytrefilèt av storfe, ca 200 g pr person
2 skiver bacon pr biff
salt
pepper
Fremgangsmåte:
Surr 2 skiver bacon rundt hver biff og fest med tannpirker (uten smak). Krydre med salt og pepper.
Smelt smør i stekepanna og la det bli nøttebrunt får du legger i biffene. Når kjøttsausen begynner å piple på overflaten snur du biffene. Når rosa kjøttsaus siver ut av overflaten er biffen medium stekt.
La de hvile en kort stund før servering.
Grønnsaker:
aspargesbønner
løk i skiver
rød chili i tynne ringer
frisk spinat
Fremgangsmåte:
Fres løk og aspargesbønner i pannen i noen minutter.
Tilsett chili og spinat og stek videre i 1-2 minutter.
Hasselbackblomkål:
Oppskrift finner du her
Choronsaus:
Jeg laget en enkel variant og brukte Fjordland sin bearnaisesaus blandet med litt tomatpurè.
***
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar