lørdag 16. oktober 2010

Baconbiff med choronsaus og hasselbackblomkål




Ingredienser:
Ytrefilèt av storfe, ca 200 g pr person
2 skiver bacon pr biff
salt
pepper


Fremgangsmåte:
Surr 2 skiver bacon rundt hver biff og fest med tannpirker (uten smak). Krydre med salt og pepper.
Smelt smør i stekepanna og la det bli nøttebrunt får du legger i biffene. Når kjøttsausen begynner å piple på overflaten snur du biffene. Når rosa kjøttsaus siver ut av overflaten er biffen medium stekt.
La de hvile en kort stund før servering.

Grønnsaker:
aspargesbønner
løk i skiver
rød chili i tynne ringer
frisk spinat

Fremgangsmåte:
Fres løk og aspargesbønner i pannen i noen minutter.
Tilsett chili og spinat og stek videre i 1-2 minutter.

Hasselbackblomkål:
Oppskrift finner du her

Choronsaus:
Jeg laget en enkel variant og brukte Fjordland sin bearnaisesaus blandet med litt tomatpurè.

***

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...