onsdag 13. oktober 2010

Enkle egg- og skinkepaier





Ingredienser:
2 skiver med skinkepålegg
revet ost
1 egg
0,5 dl fløte
salt og pepper
tomat



Fremgangsmåte:
Smør to store muffinsformer med litt olje.
Putt en skinkeskive i hver form og strø over litt ost.
Visp sammen egg, fløte, salt og pepper, og hell blandingen i muffinsformene.
Legg en skive tomat på toppen.

Stek paiene midt i ovnen ved 180 grader i ca 15-20 minutter.
Avkjøl litt før du tar dem ut av formen.




9 kommentarer:

  1. Dette ser både enkelt og godt ut! Og så smart mat til lunsjmatpakka!

    SvarSlett
  2. Hei, jeg laget egg og skinkepaien din idag til frokost og det smakte himmelsk og ble så delikat og flott å se på.
    Tusen takk for super oppskrift!
    Anna M.

    SvarSlett
  3. Så bra at du likte det , Anna.. og så koselig at du la igjen en tilbakemelding :o)

    SvarSlett
  4. shit så smart du er! ;)

    SvarSlett
  5. Åh nam! Jeg lagde disse i går og har spist de både til kvelds i går og lunsj, middag og kvelds i dag. De er supergode. TAKK!!

    SvarSlett
  6. Hvor mange karbohydrater er det i hver pai?

    SvarSlett
  7. Harald: Det er ca 1,4 g karbohydrat pr stk :o)

    SvarSlett
  8. hei. dette ser godt ut...dette også! :o) men jeg lurer på om det går å bruke soyamelk istedenfor fløte? tåler ikke fløte og melk spesielt godt...

    SvarSlett
  9. Du kan fint bruke soyamelk istedet for fløte :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...