onsdag 23. mars 2011

Hotte karrireker i tomatsaus



2 porsjoner:

Ingredienser:
1-2 ss olje
1 1/2 ts karri
2 fedd finhakket hvitløk
1 boks hermetiske tomater
1-2 ts sambal olek (chilipaste)
1 dl kremfløte
salt og pepper
1 hakket paprika
300 g rensede reker


Fremgangsmåte:
Ha litt olje, karri og hvitløk i en kjele og surr til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og la det koke i 5-6 minutter.

Ha i sambal olek og kremfløte. Kok opp, og la småkoke i noen minutter til sausen får en fyldigere konsistens.

I micro: Ha olje, karri og hvitløk i en microsikker skål. Ha på lokk, og kok i 2-3 minutter ved 750 W. Tilsett hermetiske tomater og kok videre under lokk i 3-4 minutter.

Ha i sambal olek og kremfløte og kok videre ved 750 W, med lokk, i 2-3 minutter.

Smak til med salt og pepper, og eventuelt mer karri og/eller sambal olek. Tilsett paprika og reker rett før servering.

Server med en grønn salat eller jukseris (blomkålris).



Kilde: God morgen, Norge!


* * *






* * *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...