2 porsjoner:
Ingredienser:
1-2 ss olje
1 1/2 ts karri
2 fedd finhakket hvitløk
1 boks hermetiske tomater
1-2 ts sambal olek (chilipaste)
1 dl kremfløte
salt og pepper
1 hakket paprika
300 g rensede reker
Fremgangsmåte:
Ha litt olje, karri og hvitløk i en kjele og surr til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og la det koke i 5-6 minutter.
Ha i sambal olek og kremfløte. Kok opp, og la småkoke i noen minutter til sausen får en fyldigere konsistens.
I micro: Ha olje, karri og hvitløk i en microsikker skål. Ha på lokk, og kok i 2-3 minutter ved 750 W. Tilsett hermetiske tomater og kok videre under lokk i 3-4 minutter.
Ha i sambal olek og kremfløte og kok videre ved 750 W, med lokk, i 2-3 minutter.
Smak til med salt og pepper, og eventuelt mer karri og/eller sambal olek. Tilsett paprika og reker rett før servering.
Server med en grønn salat eller jukseris (blomkålris).
Kilde: God morgen, Norge!
* * *
* * *
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar