søndag 20. mars 2011

Biffpanne med syrlig saus



2 porsjoner:

Ingredienser:
300 g strimlet biff
100 sjampinjong i skiver
4 cherrytomater i båter
1 fedd finhakket hvitløk
2 soltørkede tomater i biter
1/2 finhakket chili
tørket rosmarin
1/2 dl vann
1 ss japansk soyasaus
1 ss eddik
1 ss sukrin
1/2 strimlet squash
salt og pepper


Fremgangsmåte:
Varm opp olje i stekepanna og brun kjøttet i panna sammen med sjampinjongen. Ha i cherrytomater, hvitløk, soltørkede tomater, chili og rosmarin. La det frese litt sammen med kjøttet.

Bland sammen vann, soyasaus, eddik og sukrin og hell over kjøttet. La det trekke i 4-5 minutter. Tilsett strimlet squash de siste 1-2 minuttene. Smak til med salt og pepper.

I micro med crispfunksjon: Ha litt olje i crisppanna og forvarm den i 2 minutter. Ha i kjøttet og sjampinjongen og crisp i 4-6 minutter. Vend på kjøttet en gang underveis. Ha i cherrytomater, hvitløk, soltørkede tomater, chili og rosmarin og crisp videre i 2-3 minutter.

Bland sammen vann, soyasaus, eddik og sukrin og hell over kjøttet. Tilsett strimlet squash og crisp videre i 2 minutter. Smak til med salt og pepper.


* * *






* * *


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...