2 porsjoner:
Ingredienser:
300 g strimlet biff
100 sjampinjong i skiver
4 cherrytomater i båter
1 fedd finhakket hvitløk
2 soltørkede tomater i biter
1/2 finhakket chili
tørket rosmarin
1/2 dl vann
1 ss japansk soyasaus
1 ss eddik
1 ss sukrin
1/2 strimlet squash
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Varm opp olje i stekepanna og brun kjøttet i panna sammen med sjampinjongen. Ha i cherrytomater, hvitløk, soltørkede tomater, chili og rosmarin. La det frese litt sammen med kjøttet.
Bland sammen vann, soyasaus, eddik og sukrin og hell over kjøttet. La det trekke i 4-5 minutter. Tilsett strimlet squash de siste 1-2 minuttene. Smak til med salt og pepper.
I micro med crispfunksjon: Ha litt olje i crisppanna og forvarm den i 2 minutter. Ha i kjøttet og sjampinjongen og crisp i 4-6 minutter. Vend på kjøttet en gang underveis. Ha i cherrytomater, hvitløk, soltørkede tomater, chili og rosmarin og crisp videre i 2-3 minutter.
Bland sammen vann, soyasaus, eddik og sukrin og hell over kjøttet. Tilsett strimlet squash og crisp videre i 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
* * *
* * *
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar