søndag 6. mars 2011

Baconpizza med cherrytomater, chili, sopp og løk


Oppskriften holder til fire porsjonspizza'er.

Ingredienser:
Pizzasaus:
3 fedd finhakket hvitløk
1 ss tomatpurè
1 boks hermetiske tomater
1 dæsj flytende buljong
1/2 ts tørkede chiliflak
1/2 ts salt


Topping:
revet ost
8 cherrytomater i skiver
fersk eller hermetisk sopp
1 finhakket rød chili
1 pk bacon i biter
1/2 rødløk i strimler
2  hakkede vårløk
hakket bladpersille


Fremgangsmåte:
Ha litt olje i en kjele og tilsett finhakket hvitløk. Fres i noen minutter før du tilsetter tomatpurè og steker videre i ca 1 minutt. Tilsett hermetiske tomater, buljong, chiliflak og salt. Kok opp og la sausen putre i minst 15 minutter.

Kjør pizzasausen glatt med en stavmikser og smør den utover pizzabunnene. Strø over revet ost. Fordel cherrytomater, sopp, chili, bacon og rødløk på bunnene.

Stek pizzaene ved 200 grader til osten har smeltet. Strø over finhakket vårløk og persille.


* * *






* * *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...