mandag 14. mars 2011

Omelett med bacon og sopp



2 porsjoner:

Ingredienser:
50 g bacon i biter
100 g sjampinjong i skiver
salt
pepper
3 egg
3 ss fløte
fersk eller tørket gressløk
3 cherrytomater


Fremgangsmåte:
Stek bacon og sopp i stekepanna, eller micro med crispfunksjon.

Ved bruk av micro: Varm crisppannen i to minutter med crisp i microen. Ha i bacon og sopp og stek i 2-3 minutter, rør halveis i steketiden.

Krydre med salt og pepper og ta det ut av panna.

Rør sammen egg, fløte, salt og gressløk. Hell omelettrøra i stekepanna eller crisppanna. La omeletten stivne på middels varme i panna, eller stek den i 2-3 minutter med crisp i microen.

Legg bacon, sopp og tomater på omeletten like før den er ferdig.


Ca næringsinnhold pr porsjon:
Protein: 17 g - 26%
Karbo: 2 g - 3%
Fett: 21 g - 71%
Kcal: 271


* * *






* * *


1 kommentar:

  1. Bytt ut baconet med vegetarisk chorizo, så blir den mye bedre. Også sparer du en tusendels gris.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...