2 porsjoner:
Ingredienser:
50 g bacon i biter
100 g sjampinjong i skiver
salt
pepper
3 egg
3 ss fløte
fersk eller tørket gressløk
3 cherrytomater
Fremgangsmåte:
Stek bacon og sopp i stekepanna, eller micro med crispfunksjon.
Ved bruk av micro: Varm crisppannen i to minutter med crisp i microen. Ha i bacon og sopp og stek i 2-3 minutter, rør halveis i steketiden.
Krydre med salt og pepper og ta det ut av panna.
Rør sammen egg, fløte, salt og gressløk. Hell omelettrøra i stekepanna eller crisppanna. La omeletten stivne på middels varme i panna, eller stek den i 2-3 minutter med crisp i microen.
Legg bacon, sopp og tomater på omeletten like før den er ferdig.
Ca næringsinnhold pr porsjon:
Protein: 17 g - 26%
Karbo: 2 g - 3%
Fett: 21 g - 71%
Kcal: 271
* * *
* * *
Bytt ut baconet med vegetarisk chorizo, så blir den mye bedre. Også sparer du en tusendels gris.
SvarSlett