tirsdag 22. mars 2011

Biffwraps





2 porsjoner:

Ingredienser:
300 g biffkjøtt
salt
pepper


10-12 cherrytomater
1/2 avokado i terninger
1-2 vårløk i strimler
1 finhakket chili
limesaft
koriander
salt

isbergsalat
rømme


Fremgangsmåte:
La kjøttet hvile en halvtimes tid i romtemperatur før det tilberedes. Smør kjøttet med olje og krydre salt og pepper. Stek kjøttet på høy varme i stekepanna.

Ved bruk av micro med crisp: Forvarm crisppanna i 2-3 minutter. Ha i kjøttet og stek med crisp i 4-6 minutter. Snu kjøttet halvveis i steketiden.

La kjøttet hvile i noen minutter før du skjærer det i biter/strimler.

Skjær cherrytomatene i fire og fjern innmaten. Bland dem sammen med avokado, vårløk og chili. Press over litt limesaft og smak til med koriander og salt.

Ta forsiktig av fire salatblader av isbergsalaten. Fordel ingrediensene i salatbladene og pakk dem sammen som wraps.


Tips: salatblader kan også brukes til å pakke inn forskjellig pålegg.


* * *







* * *


3 kommentarer:

  1. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? :)

    SvarSlett
  2. GryNoka: Håper det smaker :o)

    Khi:Det er mye godt som kan pakkes inn i et salatblad :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...