En rask og enkel rett som smaker godt både varm og kald. Her har jeg servert den sammen med paprikasaus og dampet blomkål og brokkoli.
2 porsjoner:
50 g fetaost
Fremgangsmåte:
Legg filetene mellom to lag plast og bank dem forsiktig ut.
Legg filetene på et ark aluminiumsfolie. Ha på to skinkeskiver og et lag fetaost på hver filet. Rull stramt sammen og tvinn endene på alumiumsfolien godt. Kok kyllingpakkene i småkokende vann i 8-10 minutter.
Paprikasaus:
1 1/2 dl vann1/4 dl fløte
3/4 ss hvitvinseddik
creme fraiche
salt
Fremgangsmåte:
Grovhakk paprika og ha det i en kjele sammen med vann, fløte og hvitvinseddik. Kok opp, og la koke i ca 10 minutter.
Tilsett creme fraiche og bruk stavmikser så du får en glatt saus. Smak til med salt.
* * *
Wow, så god idè å bruke kyllingen som en slags "lompe" med fyll inni! Dette skal prøves;)
SvarSlett