søndag 13. mars 2011

Kjøttdeig-, tomat- og squashgrateng



4 porsjoner:

Ingredienser:
400 g kjøttdeig
2 finhakkede hvitløksfedd
1 boks hakkede tomater
2 ts oregano
salt
pepper
1 løk i ringer
1 squash i skiver
2 tomater i skiver
revet ost


Fremgangsmåte:
Brun kjøttdeig og hvitløk i stekepanna. Tilsett hermetiske tomater og oregano. Smak til med salt og pepper, og la det koke i ca 10 minutter.

I micro: Ha kjøttdeig og hvitløk i en microsikker bolle. Smuldre kjøttdeigen med en gaffel. Kok på 750 w i 5 minutter. Mos en gang til med gaffel under koketiden. Tilsett hermetiske tomater, oregano, salt og pepper, og kok videre på 750 w i 4-5 minutter.

Legg kjøttdeigen i en ildfast form (eller crisppanne) og legg over løkringer. Legg deretter over squash og tomater i skiver. Strø over revet ost. Stek i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter, eller i microen med crisp i ca 10 minutter.


* * *





* * *


4 kommentarer:

  1. Dette var noe for meg! Må prøves;)

    Jeg må bli følger og legger deg på blogglisten min:)

    Ha en flott dag!
    Turid;)

    SvarSlett
  2. Perfekt, har disse ingridiensene i hus, og lurte på hva som skulle bli middag i dag, og nå vet jeg det :D

    SvarSlett
  3. Nå er min MAX bestilt ;))JIPPI ;)))))
    Ha en god kveld;))

    SvarSlett
  4. Turid: Ha en flott dag (eller natt) du også ;o)

    Siv Karin: Håper det smakte :o)

    Hege: Får håpe du blir like glad i din MAX som jeg er i min ;oP

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...