tirsdag 11. januar 2011

Shepherd's pai med meksikansk vri



4 porsjoner:

Ingredienser: 
400-500 g kjøttdeig
1/2 glass tacosaus
1 1/2 ts chilipulver
1 ts cumin

Topping:
1-2 dl hakket purre
1/2 hakket paprika
5-6 minimais i ringer
revet ost

Blomkålmos:
1 blomkål
1/2 dl fløte
litt smør
1/2 ts chilipulver
1 ss finhakket jalapeno


Fremgangsmåte:
Rens blomkålen, del den i buketter og kok den mør i lettsaltet vann.
Sil av vannet og ha i fløte, smør og chilipulver.
Bruk en stavmikser og kjør til du får en myk og glatt blanding.
Rør deretter inn jalapeno.

Brun kjøttdeigen og bland deretter inn tacosaus, chilipulver og cumin.
Ha blandingen over i en ildfast form.
Strø over purre, paprika og minimais.
Fordel deretter blomkålmosen jevnt over og strø tilslutt over revet ost.

Stekes ved 200 grader i ca 15 minutter.

Jeg har servert ostechips ved siden av. Fremgangsmåte finner du her.


Oppskriften fant jeg her. Jeg har gjort noen forandringer både når det gjelder ingredienser og fremgangsmåte.
Jeg synes kanskje smaken ble litt tam, og vil bruke mer krydder neste gang jeg lager den.


* * *





* * *

2 kommentarer:

  1. Dette här var så Godt!
    Hele famille likte dette!!
    Tack så mye!!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koselig kommentar :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...