onsdag 5. januar 2011

Egg- og rekesalat



Ingredienser:
1 dl creme fraiche
1 dl aioli
3 stilker vårløk
200 g reker i lake (godt avsilt)
4 egg
sitronpepper*


Fremgangsmåte:
Bland sammen creme fraiche og aioli.
Rør inn finhakket vårløk og reker.
Del eggene to ganger i eggdeleren, først på langs og så på tvers, og rør de inn.
Smak til med sitronpepper.


*Les innholdsfortegnelsen på sitronpepper-glasset. Den fra Toro (BlackBoy) inneholder bl.a sukker, mens den fra Hindu kun inneholder pepper, salt, sitronsyre, sitronaroma og sitronskall.


* * *




* * *

6 kommentarer:

  1. Hei. Har akkurat oppdaget bloggen din, og gud hvro mye godt det var her, kommer nok innom å titter og får mer inspirasjon. Håper jeg kan legge ut noe av det på siden min med link til deg etter jeg har prøvd noe av dette??

    stå på, dette er en stoooooor hjelp for mangew!!!!

    SvarSlett
  2. Selvfølgelig kan du det, Monica.. det er bare hyggelig å se oppskriftene bli brukt :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...