fredag 21. januar 2011

Svinekjøtt i curryfløtesaus



2 porsjoner:


Ingredienser:
300 g svinekjøtt i terninger
1 1/2 ts curry paste
1/2 hakket løk
1 liten boks hermetisk sjampinjong (eller noen ferske)
2 dl fløte
1 hakket paprika (bruk gjerne en halv hver av gul og grønn)
salt og peppermiks


Fremgangsmåte:
Varm opp olje i en panne og rør ut curry paste'n i oljen.
Ha i kjøtt, løk og sjampinjong og stek i 3-4 minutter. Rør hele tiden.
Ha i fløten og rør forsiktig så alt blir godt blandet.
La det putre i 10 minutter.
Ha i paprika mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.

Serveres med en salat.


Ca næringsinnhold pr porsjon:
Protein: 36 g - 25%
Karbohydrat: 9 g - 6%
Fett: 45 g - 69%
Kcal: 593


* * *





* * *

3 kommentarer:

  1. Spiste denna retten i dag, absolutt å anbefale! :)

    SvarSlett
  2. Så koselig å høre at du likte den :o)

    SvarSlett
  3. ser veldig godt ut ! skal prøve ut denne snart :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...