Ingredienser:
1/2 hakket rød chili (kan sløyfes)
2 ts tomatpurè
1 boks hermetiske tomater
2 ts peppermiks
1 ts salt
1 ts oregano
1 ts basilikumFremgangsmåte:
Fres hvitløk, chili og tomatpurè raskt i litt olje. Rør hele tiden så det ikke brenner seg.
Tilsett resten av ingrediensen og kok opp. La putre i 15-20 minutter, rør av og til.
Pizzasausen holder til en stor langpannepizza eller fire porsjonspizza'er.
Sausen kan fint fryses. Jeg pleier å lage opp en stor porsjon og fryse i isbitformer. Da er det enkelt å ta ut kun den mengden man trenger.
Totalt næringsinnhold:
Protein: 5 g - 35%
Karbohydrat: 8,5 g - 58%
Fett: 0,5 g - 7%
Kcal: 75
* * *
* * *
Utrolig smart, takk for tipest :) Skal lages i helga:)
SvarSlettJeg pleier nesten å lage samme kjøttdeigsaus selv, men så lurt å fryse dem i isterning-poser da! :)) Det skal jeg gjøre neste gang ;) Selv bruker jeg å fryse fløte som er ved utgangsdato i isterning-poser.
SvarSlettHei ! Laget denne i dag til pizza...mmmm kjempegod :) Takk ;)
SvarSlettMVH Sissel
Swimzy: Bare hyggelig :o) Håper det smaker!!
SvarSlett..: Det pleier jeg også å gjøre med fløte, veldig lurt :o)
Sissel: Så hyggelig å høre :o)