torsdag 20. januar 2011

Fiskegryte



4 porsjoner:


Ingredienser:
500 g fiskefilèt av laks (eller torsk, sei eller ørret)
200 g reker
1 paprika, hakket
1/2 purre, hakket
2 fedd hvitløk, finhakket
3 dl fløte
1 beger snøfrisk
1 ts salt
2 ts pepper
litt sitronsaft
1 liten brokkoli i halve buketter


Fremgangsmåte:
Fres paprika, purre og hvitløk i smør i en gryte/panne.
Ha i fløte, snøfrisk, salt, pepper og sitronsaft og rør til alt er godt blandet.
Skjær fisken i biter og ha den i gryta sammen med brokkoli.
La gryta trekke i ca 10 minutter.
Rør inn rekene rett før servering.



Ca næringsinnhold pr porsjon:
Protein: 36,5 g - 22%
Karbohydrat: 4,5 g - 3%
Fett: 53,5 g - 75%
Kcal: 648




* * *




* * *

5 kommentarer:

  1. Gunn Rokstad Børnes30. juli 2011 kl. 02:31

    ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!!!! alle barn og voksne som påstår de ikke liker fisk må bare prøve dette, nydelig:)

    SvarSlett
  2. Denne skal jeg lage i dag:) så kjempelett ut og rask:):) sånn liker jeg - og alle kan spise det - de også som spiser potet til:)

    SvarSlett
  3. Gunn: Så hyggelig å høre :o))

    Helene: Jeg er også veldig glad i "alt-i-en-gryte"-mat :o)

    SvarSlett
  4. Dette er nydelig . Spist alt. Tusen takk

    SvarSlett
  5. Denne er veldig god. Lagde den til 170 personer første gang jeg laget den, og den falt virkelig i smak. Flere ungdommer kom og spurte om oppskriften etterpå.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...