4 porsjoner:
Ingredienser:
400 g kjøttdeig
2 ss tomatpurè
1 liter kraft (kjøttfond/buljong + vann)
1 boks hakkede tomater
1 liten blomkål i buketter
2 hvitløksfedd, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
1 ts tørket koriander
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Brun kjøttdeigen i en kjele. Tilsett tomatpurè og la det koke under omrøring i ca 1 minutt.
Tilsett kraft, hakkede tomater, blomkål, hvitløk, chili og koriander.
La suppen koke i ca 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server med tyrkisk yoghurt, fersk koriander og gjerne brødstenger.
Næringsinnhold pr. porsjon:
Kcal: 245
Protein: 19,8 - 34%
Karbohydrat: 4,5 - 8%
Fett: 15,2 - 58%
* * *
* * *
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar