lørdag 15. januar 2011

Lammeskav med kinakål



4 porsjoner:

Ingredienser:
400 g lammeskav
1/2-1 kinakål i strimler
2 finhakkede hvitløksfedd
1 rød chili i ringer
1 ss østerssaus
1 ss soyasaus
1 liten ts sukrin
salt og pepper


Fremgangsmåte:
Varm opp olje i en wok eller panne og ha i hvitløk. Stek den i ca 1 minutt og ta den deretter ut av woken.
Stek lammekjøttet under omrøring i to omganger, halvparten om gangen, til kjøttet begynner å brunes.
Ha deretter alle ingrediensene i woken og stek noen minutter til alt er gjennomvarmt.
Smak til med salt og pepper.


Næringsinnhold totalt:
Kcal: 892

Protein: 78 g - 42%
Karbohydrat: 15 g - 8%
Fett: 40 g - 50%


Oppskriften har jeg funnet på dinmat. Den eneste endringen jeg har gjort er at jeg har byttet ut sukker med sukrin.


* * *



* * *

4 kommentarer:

  1. Høres nydelig ut:) Kan man bruke fårikål kjøtt til dette??

    SvarSlett
  2. Toyni: Ja, veldig godt, og veldig enkelt :o)

    Swimzy: Flaut å si det, men jeg husker ikke hvordan fårikålkjøtt smaker.. jeg har ikke spist det siden jeg var bitteliten, og da likte jeg det ikke, og siden har jeg bare spist kål og poteter.. ;o)

    SvarSlett
  3. oki, jeg syntes det smaker ganske likt lammelår jeg da :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...