torsdag 11. november 2010

Tacopizza uten bunn




Ingredienser:
400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
hjemmelaget tacokrydder*
2-3 dl revet ost (gjerne mozarella)

Topping:
tacosaus (Firstprice)
revet ost
paprika
løk
minimais


Fremgangsmåte:
Brun kjøttdeigen. Tilsett tacokrydder og litt vann, og la det putre noen minutter.
Hell kjøttdeigen i et dørslag og la overflødig væske renne av. Bland deretter kjøttdeigen med revet ost.
Trykk kjøttdeigblandingen til en firkant på en bakepapirkledd stekeplate. Bruk gjerne en brødpose over hånda, så blir det ikke så klinete.
Smør på tacosaus og strø over mere ost. Skjær paprika, løk og minimais i biter og legg på pizzaen.
Stek midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.

Server gjerne med rømme.

*)Oppskrift på hjemmelaget tacokrydder finner du her og her


* * *




* * *

3 kommentarer:

  1. Kanskje en idé å blande tacokrydder i kjøttdeigen. Det fins endel lavkarbo-oppskrifter på det rundt omkring. For mye sukker i de ferdige.
    Dette kunne jeg tenke meg å prøve, shepherd's pai er en gammel favoritt. Bare så synd at ikke ungene liker blomkålmos. :-(

    SvarSlett
  2. Beklager, det var ei annen oppskrift jeg skulle kommentere. Tror det var en av dine..

    SvarSlett
  3. Hannem: Det var nok Sheperd's pai med meksikansk vri du skulle kommentere (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2011/01/shepherds-pai-med-meksikansk-vri.html) ;o)
    Det ligger to forskjellige oppskrifter på tacokrydder her i bloggen. Jeg kommer nok til å bruke det neste gang.
    Du får lage halvparten av hver med vanlig potetmos til ungene og blomkålmos til deg ;o)Samboeren min lurte forresten på om jeg hadde brukt poteter når jeg serverte denne, for det smakte ikke noe blomkål ;o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...