onsdag 3. november 2010

Pizzapannekake




Ingredienser:

Bunn:
4 egg
4 ss rømme
3 ss rapsolje
2 ss kruskakli
3 ss soyaprotein
1/2 ts salt
1 ss fiberhusk

2 dl revet ost


Fyll:
cherrytomater i skiver
svarte oliven
purre
fetaost
oregano


Tilbehør:
rucculasalat
parmaskinke eller spekeskinke
tacosaus
rømme, gjerne blandet med hvitløk




Fremgangsmåte:
Rør sammen egg, rømme, olje, kruskakli, soyaprotein og salt til en jevn blanding.
Tilsett fiberhusk og bland godt. La røra svelle i 15-20 minutter.
Fyll deretter røra i en liten bakepapirkledd langpanne (20*30 cm), og dryss over ost (jeg brukte mozarella).
Stek bunnen litt under midten i ovnen ved 220 grader i ca 10 minutter, eller til bunnen har stivnet.

Ta ut pannen og legg på tomater, oliven og fetaost og strø over oregano.
Stek videre i ca 15 minutter.

Legg på rucculasalat og skinke på toppen.
Server med rømme og tacosaus.


* * *




* * *


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...