lørdag 12. mars 2011

Laks med kremostfyll


En rask og enkel rett som passer like godt til lunsj som til middag.


1 porsjon:

Ingredienser:
1 laksefilèt uten skinn og ben
philadelphia med hvitløk og urter
sitronpepper
salt
squash
vårløk
sjampinjong
paprika
cherrytomater


Fremgangsmåte:
Skjær et snitt i laksefileten og lag en lomme. Fyll lommen med kremost og krydre fileten med sitronpepper og salt. Skjær grønnsakene i biter.

Stek fileten og grønnsakene i smør i middels varm stekepanne til laksen er knapt gjennomstekt.

Ved bruk av micro med crispfunskjon: Forvarm crisppanna med crisp i 3 minutter. Ha i litt smør og legg fileten og grønnsakene i den varme panna. Stek med crisp i 3-4 minutter, snu fileten halvveis i steketiden.

Lager du til flere personer kan det være greit å steke fisk og grønnsaker hver for seg.



* * *






* * *


2 kommentarer:

  1. Dette så utrolig godt ut! Skal så absolutt prøves! Takk for at du legger ut så mange herlige lav-karbo oppskrifter :D!!!!

    SvarSlett
  2. Håper den faller i smak :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...