tirsdag 30. august 2011

Kylling med avokadosalat




2 porsjoner:

Ingredienser:
2 kyllingfileter
1 fennikel
150 g asparges
1 avokado
blandet salat
cherrytomater
2 ss olivenolje
salt
pepper


Fremgangsmåte:
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem et par minutter på hver side i varm panne. Skru ned varmen og stek videre til filetene er gjennomstekte.

Rens aspargesen og knekk av den nederste dlen av stilken. Kok opp lettsaltet vann i en kjele og ha i aspargesen, kok i 3-5 minutter. Hell av vannet og hold aspargesen varm.

Skjær de grønne stilkene og bladene av fenikelen. Del den i to, fjern roten og skjær den deretter i terninger.

Del avokadoen i to og fjern steinen. Bruk en skje til å fjerne kjøttet fra skallet og del deretter kjøttet i passe biter.

Vask salaten og riv den i biter. Bland den sammen med resten av grønnsakene og ha over olivenolje.

Skjær kyllingfiletene i passe biter og bland i salaten. Smak til med salt og pepper.


Kilde/inspirasjon: Din mat


* * *






* * *

3 kommentarer:

  1. Hei!
    Det er så utrolig masse deilig på bloggen din, og har allerede nå bokmerkte mange av oppskriftene dine! :)

    Jeg er som mange andre på lavkrabo på utkikk etter den perfekte pizzabunn, og har tittet litt på pizzahjulene dine. Har du noen gang forsøkt å bruke deigen du har til dem som pizzabunn?
    Orker ikke flere eggdeiger... :)

    SvarSlett
  2. *Og selvsagt skulle det stå lavkarbo ikke lavkrabo som sikkert er en russisk sport eller no... O_o

    SvarSlett
  3. Pizzahjuldeigen kan sikkert fint brukes som pizzabunn. jeg er forresten veldig fornøyd med denne: http://minlavkarbomat.blogspot.com/2011/01/tynn-spr-pizzabunn.html

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...