lørdag 27. august 2011

Baconbiff med spinat og sellerirotfries



2 porsjoner:

Ingredienser:
20 g pinjekjerner
4 skiver bacon
2 biffer à 180 g
120 g fersk spinat
1 hvitløksfedd
salt
pepper

sellerirot


Fremgangsmåte:
Lag sellerirotfries etter denne oppskriften.

Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne, til de får litt farge. Legg de til side.

Sprøstek bacon og legg til side.

Krydre biffene med salt og pepper og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Ta biffene ut av panna.

Fres spinat og finhakket hvitløk raskt i godt med smør i stekepanna. Krydre med litt salt og pepper og tilsett pinjekjernene.

Server kjøttet oppå spinaten og legg baconet på toppen.


* * *





* * *

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...