Ingredienser:
100 g mandelmel
40 g bakepro
2 ss fiberhusk
20 g vaniljesauspulver
1 ts bakepulver
3 ss sukrin
100 g kaldt smør i terninger
1 egg
1 ss fløte
80 g sukrinmelis
3 g splenda
10 g vaniljesauspulver
50 g mykt, romtemperert smør
1 ts varmt vann
Fremgangsmåte:
Bland sammen mandelmel, bakepro, fiberhusk, vaniljesauspulver, bakepulver og sukrin i en kjøkkenmaskin med kniver.
Ha i smøret og kjør til det er findelt.
Pisk egg og fløte lett sammen. Hell blandingen i en tynn stråle i bakebollen mens kjøkkenmaskinen kjører. Kjør til deigen samler seg til en klump.
Pakk deigklumpen inn i plastfolie og legg den i kjøleskapet i ca 30 minutter.
Kjevle ut deigen på et bakepapir, bruk plastfolie mellom deigen og kjevla. Stikk ut former enten ved hjelp av et lite glass eller f.eks pepperkakeformer.
Stek kjeksene på en bakepapirkledd stekeplate i 10-12 minutter ved 180 grader. Avkjøl på rist.
Kjør sukrinmelis og splenda noen minutter i kjøkkenmaskinen.
Ha i resten av ingrediensene til fyllet og kjør til du får en jevn krem.
Smør litt fyll på halvparten av de avkjølte kjeksene og klem dem forsiktig sammen med kjeksene uten fyll.
* * *
* * *
Disse så helt utrolig gode ut!! :)
SvarSlettSåg kjempegode ut :) Disse skal eg prøve :)
SvarSlettMmm, disse er absolutt lagt til MÅ PRØVES-listen! Klem fra Anette :)
SvarSlettJeanette: Takk, de er gode :o)
SvarSlettMariann S og Anette: Lykke til med kjeksbakingen :o)
Disse så fantastiske gode ut.. Måååå prøves :D
SvarSlettDet så veldig godt ut ;-)
SvarSlett