4 porsjoner:
Ingredienser:
1 finhakket løk
2 fedd finhakket hvitløk
1/2 ts chilipulver
1/2 ts pepper
1 ss hakket fersk ingefær
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts cumin
1 ts salt
2 tomater, skjært i biter (og gjerne skrelt)
2 ss yoghurt
1 ts tørket mynte
1/2 ts kardemomme
1 ts kanel
4 kyllingfileter
Blomkålris:
1 raspet blomkålhode
1/2 løk
1/2 ts nellik
1/2 ts kanel
1/2 ts malt ingefær
1 klype safran
1/2 ts kardemomme
Fremgangsmåte:
Stek løk, hvitløk og ingefær til løken er gyllen.
Ha i chili, pepper, gurkemeie, cumin, salt og tomater. Stek under omrøring i ca 5 minutter.
Tilsett yoghurt, mynte, kardemomme og kanel. La det koke på svak varme til tomatene løser seg opp.
Del hver kyllingfilete i 6-8 biter, og ha dem i sausen. Legg på lokk og la det koke i ca 30 minutter.
Hvis du vil ha sausen tykkere kan du la den koke litt til uten lokk.
Blomkålris:
Stek løken gyllen i en kjele.
Ha i resten av ingrediensen og stek i godt med smør til blomkålen er mør.
* * *
* * *
Bloggen din har herved fått et bokmerke, og skal leses flittig! Har lett etter en god inspirasjonsblogg, og her er jo du! :)
SvarSlettSå koselig og høre Kamilla :o)
SvarSlettNamnam - testet i dag:-) Takk for inspirasjon!
SvarSlettSå koselig å høre at du likte det, Therese :o)
SvarSlett