onsdag 27. april 2011

Bakt sellerirot med norzola



Smaker godt som tilbehør til kjøtt eller alene som en liten smårett.


2 porsjoner:

Ingredienser:
400 g sellerirot
3-4 ss olje
salt
chilipulver
1/2 finhakket løk
1/2 hakket paprika
3-4 cherrytomater i båter
50 g smuldret norzola


Fremgangsmåte:
Rens selleriroten og skjær den i terninger. Ha terningene i en ildfast form og sprinkle over med olje. Krydre med salt og chilipulver og rør rundt så oljen og krydderet blir jevnt fordelt på seleriroten. Stek i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.

Bland sammen løk, paprika, tomat og norzola. Fordel blandingen over selleriroten og stek videre i ovnen til osten har smeltet og selleriroten er mør, ca 20 minutter.


* * *





* * *

6 kommentarer:

  1. Må bare si at bloggen din er helt fantastisk :) Har lagd utrolig mye herfra og ALT er like godt.Fikk lyst til å prøve denne også,men kan man bruke en annen ost enn Norzola?Den klarer jeg virkelig ikke

    SvarSlett
  2. Høres spennende ut med blåskimmelost til sellerirot. Det må jeg prøve meg på en dag.

    SvarSlett
  3. nam :D dette må være min favoritt blogg, alltid mange kjekke spennende oppskrifter + mange fine bilder :D

    SvarSlett
  4. ELSKER denne bloggen :D

    SvarSlett
  5. Har du sluttet å blogge?

    SvarSlett
  6. Beklager sen respons på kommentarene..

    Nadine: Bruk gjerne en annen ost som du liker.

    Frida: Ja, det blir en spennende og god smak.

    Camilla Celina: Tusen takk for koselig tilbakemelding!!

    Tonje: Så hyggelig å høre!

    Ingrid: Nei jeg har ikke sluttet, jeg har bare vært litt matlei i det siste..dessverre.. Skal prøve å komme sterkere tilbake nå :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...