En kjapp og enkel fiskemiddag med ajvar relish i sausen. Ajvar relish er en krydret saus med paprika som hovedingrediens. Den fåes i både sterke og milde varianter, jeg har brukt den milde her. Ajvarsaus fås kjøpt i de enkelte dagligvarebutikker og i innvandrerbutikker.
2 porsjoner:
Ingredienser:
3-400 g torskefilet
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 1/2 dl fløte
1/2 dl ajvar relish
1 ss hakket bladpersille
1 dl revet ost
Fremgangsmåte:
Del fisken i biter og legg dem i en ildfast form. Ha over salt og pepper.
Bland sammen fløte og ajvar relish, og hell det over fisken. Strø over hakket persille og revet ost.
Gratiner midt i ovnen ved 225 grader i ca 20 minutter.
Server med f.eks blomkålris eller kokte grønnsaker.
***
* * *
Ooo, spennende! Så fint at du er i gang igjen. Jeg får masse inspirasjon her inne :)
SvarSlettSå hyggelig å høre :o)
SlettOi, dette så spennende og godt ut. Må prøves! Lurer på om jeg finner den sausen her i England :P
SvarSlettVeldig godt, og veldig enkelt :o) Håper du finner sausen.
Slettdet så godt ut :D
SvarSlett