torsdag 5. april 2012

Torsk i paprikasaus



En kjapp og enkel fiskemiddag med ajvar relish i sausen. Ajvar relish er en krydret saus med paprika som hovedingrediens. Den fåes i både sterke og milde varianter, jeg har brukt den milde her. Ajvarsaus fås kjøpt i de enkelte dagligvarebutikker og i innvandrerbutikker.


2 porsjoner:

Ingredienser:
3-400 g torskefilet
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 1/2 dl fløte
1/2 dl ajvar relish
1 ss hakket bladpersille
1 dl revet ost


Fremgangsmåte:
Del fisken i biter og legg dem i en ildfast form. Ha over salt og pepper.

Bland sammen fløte og ajvar relish, og hell det over fisken. Strø over hakket persille og revet ost.

Gratiner midt i ovnen ved 225 grader i ca 20 minutter.



Server med f.eks blomkålris eller kokte grønnsaker.


***




* * *

4 kommentarer:

  1. Ooo, spennende! Så fint at du er i gang igjen. Jeg får masse inspirasjon her inne :)

    SvarSlett
  2. Oi, dette så spennende og godt ut. Må prøves! Lurer på om jeg finner den sausen her i England :P

    SvarSlett
    Svar
    1. Veldig godt, og veldig enkelt :o) Håper du finner sausen.

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...