lørdag 3. desember 2011

Fisk med bacon- og rødløkmos


Den røkte smaken til baconet smaker nydelig til hvit fisk.



2 porsjoner:

Ingredienser:
3-400 g fiskefilet
salt
1 blomkål
75 g bacon i biter
1/2 hakket rødløk
persille
1 dl fløte
150 g rosenkål


Fremgangsmåte:
Legg filetene i en ildfast form og strø over salt. Stek midt i ovnen, ved 225 grader, i 10-15 minutter.

Del blomkålen i mindre biter og kok den mør i lettsaltet vann, ca 10-15 minutter. Hell av vannet og la blomkålen dampe av seg.

Stek bacon og løk.

Mos blomkålen med en potetmoser eller stavmikser. Tilsett fløte til mosen har passe konsistens. Bland i løk og bacon og smak til med persille og salt.

Skjær av de brune rotendene på rosenkålen og fjern brune og gule blader. Kok den mør i ca 10 minutter.


* * *





* * *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...