4 porsjoner:
Ingredienser:
800 g kjøttdeig
2 ts salt
1 ts pepper
2 egg
2-3 finhakket sjalottløk
2 ts tørket persille
1 hardkokt egg i biter
50-100 g ost i terninger
16 skiver bacon
Fremgangsmåte:
Bland kjøttdeigen sammen med salt, pepper, egg, sjalottløk og persille. Tilsett hardkokt egg og osteterninger og vend det inn i deigen.
Del farsen i 8 biter og rull hver bit til avlange boller. Pakk hver kjøttdeigrull inn i to skiver bacon.
Brun rullene i stekepanna før du lar dem trekke ferdig i ovnen, ved 175 grader, i ca 30 minutter.
Her har jeg servert kjøttdeigrullene sammen med brokkoli og fløtesaus. Sausen har jeg laget ved å koke ut pannen med fløte. La det putre i ca 10 minutter til sausen tykner og smak til med soyasaus og ev. salt og pepper.
* * *
* * *
Dette så godt ut, oppskriften er skrevet ut og skal prøves i løpet av uken ☺
SvarSlettJA, ser skikkelig snadder ut disse. Dette må prøves!
SvarSlettNam!! nytt og spennende ;) Ser fristende ut ja!
SvarSletthadde disse til middag idag, og gu kor godt !! du har herved fått den nok en følger :)
SvarSlettOh, det der så godt ut! Det skal jeg prøve å gå lagd om ikke så lenge :) Fantastisk blogg forresten. Veldig mange bra oppskrifter :)
SvarSlettTusen takk for koselige kommentarer :o)
SvarSlettNammm! :) Igjen takk for at du deler, til og med med bilder! :)
SvarSlettBare hyggelig, Scrappegal sørlending :o)
SvarSlettWow, dette må prøves i morgen! Kan nesten ikke vente :D
SvarSlettKjempe flott blogg du har. Endelig noen som blogger om ting som er nyttig og det inneholder ikke dagens antrekk ;)
Her var det mye digg! Tror jeg skal prøve disse i morgen og fore hele familien med dem :))
SvarSlett-Linda: Håper det falt i smak :o)
SvarSlettMuumimamma: Lykke til :o)
Prøvde disse i dag. Knallgode!! Familien min var skeptisk til å spise lavkarbomat, men det var ingen som klaget da maten var servert :)
SvarSlettMuumimamma: Takk for tilbakemelding :o)
SvarSlett