søndag 29. mai 2011

Laks med ostelokk



4 porsjoner:

Ingredienser:
500 g laksefilet
1/2 squash i terninger
1/2 purre i ringer
2 dl creme fraiche
1/4 ts cayennepepper
1/2 ts paprikapulver
salt
pepper
100 g revet ost


Fremgangsmåte:
Legg fisken i en ildfast form. Fordel squash og purre over.

Bland sammen creme fraiche, cayennepepper og paprikapulver i en liten bolle, og smak til med salt og pepper. Fordel blandingen jevnt over fisk og grønnsaker i den ildfaste formen.

Strø over revet ost.

Stek i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.


Server med f.eks dampkokt blomkål og brokkoli eller en grønn salat.


* * *





* * *


6 kommentarer:

  1. Mmmm, dette ser fantastisk godt ut - skal prøve denne en dag :)

    SvarSlett
  2. Ååååhhh, dette så NAMM ut!!! Dette skal jeg prøve. Takk for at du deler!!! :)

    SvarSlett
  3. Håper det faller i smak :o)

    SvarSlett
  4. Å denne tror jeg - jeg skal prøve i morgen - har ikke creme fraice, men litt laktosefri fløte gjør nok også susen:) Så får vi se om ungene blir glade...;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...