tirsdag 12. april 2011

Egg- og baconsalat




2 porsjoner:

Ingredienser:
100-150 g salat
100 g bacon
50 g aspargesbønner
1/4 løk
4-5 cherrytomater
1/4 agurk
2 hardkokte egg

Dressing:
1/2 dl fløte
1 ss majones
1/2-1 ts ketchup
salt


Fremgangsmåte:
Skjær baconet i biter og stek det sprøtt.

Kok eller dampkok aspargesbønnene og skyll de deretter i kaldt vann. Ha bønnene på et fat sammen med salaten.

Skjær løk, tomater og agurk i passe biter og legg det i salaten.

Topp til slutt med bacon og grovhakkede, hardkokte egg.

Bland sammen ingrediensene til dressingen, og server sammen med salaten.


* * *





* * *


2 kommentarer:

  1. Høres deilig ut, men dropper dressingen;)

    SvarSlett
  2. Jeg spiste den igjen i dag, med hvitløksdressing fra salatmester'n :o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...