fredag 29. juni 2012

Takk for meg..og ny blogg



Etter en stund i tenkeboksen har jeg bestemt meg for å avslutte denne bloggen og starte en ny. Den nye bloggen vil også handle mye om lavkarbo, men jeg vil fokusere mere på proteiner enn fett.


Den nye bloggen min starter sånn:

"Jeg startet bloggen Min Lavkarbomat i september 2010, mest for å ha et sted å samle oppskriftene mine. Lenge la jeg ut oppskrifter nesten daglig, men for litt over et år siden dalte aktiviteten veldig. Mye av grunnen til det var at jeg slutta og røyke, og begynte å spise sjokolade i stedet. Og som med sukkeravhengige flest holdt det ikke bare med en sjokolade, eller bare sjokolade for den saks skyld. Det ble mye både sjokolade, smågodt, potetgull og ikke minst min store svakhet; is. Og når jeg først spiste så mye tull kunne jeg jo like gjerne gjøre det enda verre ved å spise mye ferdigmat også. Enden på visa ble at alle kiloene som en gang var borte fant veien hjem igjen. Ikke bare fant de seg godt til rette, men de hadde med seg en haug med venner også. I løpet av det siste året har jeg tatt meg sammen i perioder, spist ketogent og tatt av noen av kiloene. Dessverre har ikke disse periodene vart så lenge av gangen, så de samme kiloene har kommet og gått flere ganger.

I april fant jeg ut at nok er nok.. Fett Nok!! Jeg har alltid hatt problemer med å få i meg nok fett når jeg har spist etter LCHF-prinsippet, men samtidig har jeg hatt veldig mange helsemessige fordeler av det kostholdet. Jeg bestemte meg defor for å prøve PSMF (proteinsparende modifisert faste). .."





Om du har lyst til å følge meg videre finner du den nye bloggen min her


Jeg har ingen planer om å slette denne bloggen, så du kan fremdeles finne oppskriftene her.


Takk for meg :o)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...