lørdag 29. januar 2011

Fylte squash



2 porsjoner:

Ingredienser:
1 squash
1/4 løk
1/4 ts karripulver
3-4 skiver bacon
1-2 cherrytomater
1 ss rømme
1/2 ts timian
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
revet ost


Fremgangsmåte:
Vask squashen godt og del den i to på langs. Bruk en skje til å grave ut innmaten. Hakk deretter innmaten i biter og ha det i en bolle.

Skjær løken i biter og stek den blank i en varm panne. Tilsett karri og stek videre i 30 sekunder. Ha løken i bollen med squash.

Sprøstek baconet og smuldre det deretter i bollen.
Hakk tomatene og ha det i bollen sammen med rømme, timian, salt og pepper. Bland godt sammen.

Legg squashbåtene i en smurt, ildfast form.
Fyll båtene med blandingen og strø over revet ost.

Stek ved 200 grader i ca 20 minutter.


Ca næringsinnhold pr porsjon:
Protein: 11,2 g - 22%
Karbohydrat: 4,7 g - 9%
Fett: 15,9 g - 69%
Kcal: 210


* * *







* * *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...